Slimline

Onze Slimline producten zijn niet alleen innovatief, maar nu ook gecertificeerd door TÜV. Dit bevestigt onze toewijding aan hoogwaardige, veilige, en milieuvriendelijke producten.

Wat onze Slimline producten verder zo uniek maakt? We leveren en verpakken ze super slim waardoor de transportkosten laag blijven. Dat van alle liftsystemen hier de meeste VESA schermmaten op passen. Dat je ze als doe-het-zelf pakket geleverd krijgt. En dat ze CE-gemarkeerd zijn, om maar een paar dingen te noemen. Maar er is meer. Deze liftsystemen zijn de veiligste van alle producten die we in huis hebben en perfect voor de export of voor aanbestedingen in bijvoorbeeld het onderwijs. En de montage? Je hebt het in een kwartiertje voor elkaar.

TUV certificeringDe Slimline producten zijn de enige ophangsystemen waarbij we standaard een montageplaat leveren die je op het frame monteert. Je kunt hier niet alleen onze stekkerdozen en bedieningspanelen van externe leveranciers op vastzetten: er is ook nog ruimte om loshangende kabels netjes in op te bergen. En of je de Compact nu wilt kunnen verplaatsen of aan de muur wilt bevestigen: we hebben beide mogelijkheden in huis. De mobiele Compact Mobile is voorzien van mooie grote geremde zwenkwielen en de Compact Wall die je aan de wand monteert, steunt daarnaast op subtiele vloerplaatjes voor extra stevigheid.

En dat allemaal voor een buitengewoon vriendelijke prijs!

Maatwerk nodig?

Nét iets anders nodig dan wat wij in ons standaard assortiment hebben? Wij denken graag mee!