Wij ontwikkelen en produceren standaard en op maat gemaakte lift- en ophangsystemen waarmee je touchscreens en beeldschermen aan plafonds, wanden en vloeren kunt bevestigen. Daarnaast hebben we een scala aan vrijstaande en verrijdbare varianten. We ontwerpen onze systemen met de eindgebruiker in ons achterhoofd: veilig, duurzaam, functioneel en kwalitatief hoogwaardig. Onze eindklanten zijn voornamelijk bedrijven en instellingen, zoals scholen, ziekenhuizen en banken.

“ErgoXS staat voor functionaliteit. We ontwerpen en produceren kwalitatief hoogstaande ophang- en liftsystemen voor alle soorten beeldschermen. We hebben jarenlange ervaring en verplaatsen ons in de eindgebruiker en zijn werkplek. Zo creëren we producten die écht werken, met 100% Hollands vakmanschap.”

Waarom ErgoXS

ErgoXS staat voor functionaliteit. Onze producten doen wat ze moeten doen, zodat de mensen die ermee werken optimaal worden ondersteund tijdens hun werkzaamheden. Want onze producten zijn dan wel functioneel: we denken tijdens de ontwikkeling vooral aan de mensen die er later mee aan de slag gaan. Van vloeroplossingen tot wandoplossingen en van mobiele trolleys tot televisieliften: ErgoXS heeft voor elk probleem een passende lijn met producten. Of je ze nu in een klaslokaal of boardroom nodig hebt. Want wat de gebruikers van onze producten met elkaar gemeen hebben, is dat ze verhalen willen vertellen. En die verhalen komen het beste over, wanneer het materiaal perfect meewerkt. Want hoe minder hinder van de spullen waarmee je werkt, hoe minder dit afleidt van waar het werkelijk om gaat: de inhoud.

Onze geschiedenis in het kort

ErgoXS is in 2006 in het Groningse Tolbert ontstaan vanuit grote broer Score, de producent van ergonomische werkstoelen. Een écht familiebedrijf. Bij Score zagen ze een kans in het verkopen van ergonomische beugels voor monitoren en daarmee was ErgoXS geboren. In de jaren die volgden, ontwikkelde de informatietechnologie zich. Het krijtbord maakte plaats voor het digibord met een projector, waarmee er een nieuwe markt stond waarop ErgoXS zich kon richten. Om onze klanten beter te helpen, verlegden we onze focus naar het elektrisch ophangen en verrijden van grote schermen. Hier werden onze opdrachtgevers blij van, want inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote speler op de internationale markt.

Lees verder

Eigen productontwikkeling

Van het ontwerpen tot de montage en van het inpakken tot het contact met de buitenwereld: alles gebeurt op dezelfde locatie in Tolbert. Hier bevinden onze fabriek en ons kantoor zich namelijk pal naast elkaar, waardoor de lijnen tussen onze productontwikkelaars en productiemedewerkers kort zijn en we snel kunnen schakelen met dealers en opdrachtgevers. We werken hier met een team van 65 medewerkers dag in, dag uit met hart en ziel aan de mooiste systemen. Systemen die tot in de kleinste details kloppen: want met minder nemen we geen genoegen. Er worden nieuwe oplossingen bedacht, ontwikkeld, gebouwd en getest, totdat ze helemaal kloppen en de wereld in gaan. We laten ons hierbij graag inspireren door de ervaringen van onze eindgebruikers, maar vertrouwen ook op de jarenlange ervaring van onze specialisten. Dát is vakmanschap.

Vakmanschap, maatwerk en flexibiliteit

We hebben bij ErgoXS een grote hoeveelheid standaardsystemen in ons assortiment. Wanneer een specifieke situatie echter om maatwerk vraagt, kunnen we dat net zo goed leveren. Wij ontwerpen onze producten namelijk niet alleen, we bouwen ze ook zelf. Honderd procent Hollands vakmanschap, gewoon in onze eigen fabriek in Tolbert. De lijnen met onze dealers en eindgebruikers zijn kort. Vraagt een bepaalde situatie om wel heel specifiek maatwerk? Dan overleggen wij graag met je om de mogelijkheden te bespreken. Want we zijn flexibel en doen wat nodig is om onze klanten tevreden te houden. Daar halen wij voldoening uit, want ook dát hoort bij betrouwbaar ondernemerschap. Zij blij, wij blij.

Duurzaamheid en kwaliteit

Een ophangsysteem waarmee je met één druk op de knop, een touchscreen op de gewenste hoogte brengt. Een mobiele opstelling die een beeldscherm draagt en waarin je alle kabels netjes kunt wegstoppen. Een televisielift die perfect is weggewerkt in een kast. Onze kwalitatief hoogwaardige producten zijn niet alleen functioneel maar ook oersterk, veilig en handig in gebruik. Zelfs aan het design is aandacht besteed. Want we begrijpen best dat het oog ook wat wil.

We werken intensief samen met de leveranciers van onze materialen en onderdelen, want elk onderdeel moet aan strenge eisen voldoen. We kiezen onze materialen met zorg uit, zodat je met onze producten decennialang vooruit kan. Ze kunnen tegen een stootje en zijn zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd. Een keuze voor ErgoXS is dus niet alleen een keuze voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

Onze belofte, certificering en dienstverlening

Het succes van een onderneming heeft niets te maken met winst. Het gaat erom dat je je beloftes waarmaakt. Onze belofte is dat we kwalitatief hoogstaande liftsystemen leveren. We laten deze door onze eigen gespecialiseerde vakmensen maken en belonen hen eerlijk voor hun toewijding. We ontwikkelen en produceren onze systemen bovendien met respect voor onze leefomgeving. Dat is waar we voor staan, bij ErgoXS.

De kwaliteit van onze producten waarborgen we onder andere met onze ISO certificering. Het kwaliteitsmanagementsysteem dat we volgens deze ISO certificering hebben opgezet, helpt ons bij het gezond houden van onze organisatie. Hiermee verbeteren we namelijk zowel de proceskwaliteit als de kwaliteit van onze producten en diensten continu.

Dankzij dit systeem is voor iedereen helder wat we doen, hoe we dat doen en dat we voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast helpt het ons bij de doorontwikkeling van ons organisatiebeleid, bij het motiveren en trainen van onze medewerkers, het vergroten van ons kwaliteitsbewustzijn, het onderhouden van duurzame relaties met dealers en het verhogen van de algemene klanttevredenheid.

vrouwelijke leraar middelbare school die vraag stelt die bij interactieve whiteboard staat om les te geven

Onze branches

Bij ErgoXS willen we dat onze klanten meer dan tevreden zijn. Of zij nu voor de klas staan of een perfect lopende pitch moeten houden, groepsgewijs brainstormen, bij een klein kantoor werken of in een ziekenhuis. De eindgebruikers van onze producten staan voor ons centraal. Door ons in hen te verplaatsen en ons te verdiepen in hun verschillende (werk)situaties, zorgen we voor oplossingen die écht werken. Sterker nog: dankzij onze jarenlange ervaring denken wij aan details die onze klanten over het hoofd kunnen zien.

Jonge arts in gesprek met groep collega's en zakenmensen tijdens presentatie in congrescentrum.

Onze lijnen

Systemen voor touchscreens, digiborden, televisies, enkel, dubbel, elektrisch of handmatig verstelbaar, voor aan de wand of aan het plafond: ErgoXS heeft voor elk probleem een passende lijn met producten. Om het iets overzichtelijker te maken, hebben we de producten onderverdeeld in vier lijnen. Of je ze nu in een klaslokaal of boardroom nodig hebt. Elke gebruikers wil zo min mogelijk hinder ervaren van de spullen waarmee ze werken, want leidt alleen maar af van waar het werkelijk om gaat: de inhoud.

Zakenmensen in een bespreking waarbij een dame voor de groep staat te presenteren

Ons dealernetwerk

Als ontwikkelaar en producent van liftsystemen leveren wij onze producten nationaal en internationaal alleen via geselecteerde dealers. Die dealers zijn enorm belangrijk voor ons en bevinden zich over heel de wereld. Ze zijn bekend met branche-specifieke eisen en kunnen daarom goed met je meedenken over wat in jouw (werk)situatie het ideale liftsysteem is. Heb je een liftsysteem op maat nodig? Of heb je nog een aantal vragen? De lijnen met onze dealers zijn kort. Ze helpen je graag verder.

Afro-Amerikaanse professor krijgt applaus van haar studenten terwijl ze hen een lezing geeft in de klas.

De gezichten achter ErgoXS

We hebben je al verteld wat we doen, waar we dat doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen, maar wie zijn nu precies de mensen áchter het bedrijf ErgoXS? Dat laten wij je graag ook even zien. We stellen ze graag even aan je voor!

Ontmoet het team

Glimlachende volwassen onderneemster die presentatie geeft op kantoor. Vrouwelijke ondernemer staat bij whiteboard in bestuurskamer. Zij legt strategie uit aan collega's tijdens vergadering.

Bezoek de showroom

Om onze producten te bekijken en te proberen ben je van harte welkom in onze showroom in Tolbert. Hier staan een aantal van onze producten gepresenteerd zodat je die eenvoudig kunt vergelijken. Neem contact met ons om een afspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Professor wijst naar student met opgeheven hand in klaslokaal. Student die een hand met een vraag voor de leraar opheft. Docent die in de klas lesgeeft terwijl meisje een vraag heeft tijdens een wiskundeles.

Garantie

Onze systemen zijn niet zomaar systemen. We maken ze in onze eigen fabriek met de grootst mogelijke precisie en exporteren ze internationaal. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit, leveren we onze systemen met wel 5 jaar Carry-in garantie.

Naar de voorwaarden

Geïnspireerd blijven?

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Dan ben je automatisch als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws omtrent ophangsystemen.

Inschrijven nieuwsbrief