ErgoXS ontwikkelt en produceert standaard en op maat gemaakte systemen om touchscreens en beeldschermen te verrijden of te bevestigen aan plafonds, wanden en vloeren. Dit doen we voor bedrijven en instellingen, zoals scholen, ziekenhuizen en banken. Onze oplossingen sluiten aan op de behoefte van de gebruiker: van de juf in het klaslokaal tot de directeur in de boardroom. Zodat zij, elke dag weer, makkelijker hun werk kunnen doen. En jij? Ga jij binnenkort bij ons aan de slag?

Onze vacatures

 

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures maar wij staan altijd open voor talenten. Als je denkt dat jouw vaardigheden en ervaring een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan ons bedrijf, dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in of bel ons op +31 (0)594 55 43 00.

Wat ErgoXS typeert

null

Jarenlange ervaring

Al sinds 2006 ontwikkelen en produceren wij standaard én op maat gemaakte lift- en ophangsystemen, waarmee je beeldschermen aan plafonds, wanden en vloeren bevestigt. Steady since the zeroes!

null

Eigen productontwikkeling

Van het ontwerpen tot het monteren en van het inpakken tot het contact met dealers en klanten: alles gebeurt op dezelfde locatie in Tolbert.

null

Dealernetwerk

Dankzij ons wereldwijde netwerk van gekwalificeerde dealers – die bekend zijn met branche-specifieke eisen – is er altijd iemand in de buurt die met je kan meedenken over de beste oplossing voor jou.

null

(Inter)nationale service

Wij leveren onze lift- en ophangsystemen nationaal én internationaal via geselecteerde dealers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Zo ervaar je altijd dezelfde ErgoXS-service.