Flexline

Hoogwaardige, duurzame, buitengewoon slim ingerichte ophangsystemen voor een vriendelijke prijs. Dat is het ErgoXS Flexline assortiment. Het zijn stuk voor stuk liftsystemen die zich eenvoudig laten monteren op vloeren, wanden, plafonds of op een combinatie hiervan, en dan hebben we ook nog de varianten die verrijdbaar zijn.

Van het onderstel tot de schermmaten en van de accessoires tot de instelmogelijkheden om je scherm op te hangen: de mogelijkheden bij onze Flexline systemen zijn eindeloos. De Flexline ophangsystemen bieden een uitstekende kwaliteit die niet onderschat mag worden. Een Flexline product straalt een buitengewone stijl en esthetiek uit, met een doordacht ontwerp en vervaardigd van hoogwaardige materialen. Elk detail is met uiterste zorg geconstrueerd, wat resulteert in een naadloze samenhang. Het eindresultaat is simpelweg verbluffend.

Onze Flexline systemen bestaan uit een aluminium extrusieprofiel profiel, waarin ruimte is overgelaten voor inbouwonderdelen zoals een stekkerdoos en inbouwpanelen van andere leveranciers. Denk aan de aansturing van een beamer. Je deelt de open ruimte precies in zoals jij het hebben wilt en vult de overgebleven ruimte op met een strakke rubberen strip. Ook loshangende kabels werk je hier netjes achter weg. Accessoires zoals laptopplanken of montageplaten voor een beamer zijn optioneel verkrijgbaar en eenvoudig te monteren.

Bij de doorontwikkeling van Flexline systemen werken we geregeld samen met bedrijven en ook universiteiten en ziekenhuizen. Wij stellen onze Flexline ophangsystemen geheel samen naar de wensen van deze samenwerkingspartners, om zo tot de gewenste oplossing te komen.

Maatwerk nodig?

Nét iets anders nodig dan wat wij in ons standaard assortiment hebben? Wij denken graag mee!