ErgoFrame

Werken met een beeldscherm of touchscreen is dankzij onze ErgoFrame lijn eenvoudiger dan ooit. Deze robuuste liftsystemen zijn geschikt voor een scala aan beeldschermen, variërend in formaat en gewicht, en je brengt met één druk op de knop elektrisch op de juiste hoogte. Iedereen kan het, want we hebben niets aan duidelijkheid te wensen overgelaten.

De meeste ErgoFrame liftsystemen zijn volledig geassembleerd. De exemplaren waarvoor dit niet geldt, zijn super eenvoudig te monteren. De verrijdbare liftsystemen in ons assortiment zijn voorzien van grote wielen, waarmee je ook de wat hogere drempels eenvoudig neemt. En we hebben naast gemak ook aan veiligheid en overzichtelijkheid gedacht.

Zo heeft nagenoeg elk ErgoFrame liftsysteem een Safety Stop, waardoor het systeem automatisch stopt wanneer het tijdens de hoogteverstelling in aanraking komt met bijvoorbeeld een tafel. Daarnaast hebben we in het frame van onze liftsystemen ruimte vrijgehouden voor bevestigings- en opbergmogelijkheden van bijvoorbeeld stekkerdozen en kabels. Zo is alles netjes weggewerkt en hangen er geen storende elementen onder het beeldscherm.

Producten

 

Accessoires

Dit systeem kan je uitbreiden met accessoires die het werken met dit liftsysteem nog eenvoudiger, plezieriger en leuker maken. Waardoor jij je nog beter kan focussen op jouw taak.

Maatwerk nodig?

Nét iets anders nodig dan wat wij in ons standaard assortiment hebben? Wij denken graag mee!