We hebben je al verteld wat we doen, waar we dat doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen, maar wie zijn nu precies de mensen áchter ErgoXS? We stellen ze graag aan je voor!

heer met blauwe trui e witte blouse die lachend een laptop vast houdt
Berthil Kranenborg

Salesmanager

Berthil Kranenborg beschikt over een enorm internationaal netwerk en over jarenlange ervaring. Hij is onze rots in de branding, weet ontzettend veel over het bedrijf, over de markt waarin we actief zijn en over de producten die we maken en hij is nagenoeg altijd vrolijk. Die kun je er goed bij hebben.

Wilhem van der Wiel
Wilhem van der Wiel

Export manager

Wilhem van der Wiel is onze Export manager. Deze enthousiasteling woont in Groningen, staat in zijn vrije tijd langs de lijn als hoofd-voetbaltrainer en focust zich bij ons op Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Zuid-Europa. En niet voor niets, want hij spreekt zijn talen.

Silhouette in het zwart van een dame dat aan het bellen is
Mirjam Kuipers

Medewerker klantenservice

Mirjam Kuipers is onze medewerker bij de klantenservice. Mirjam staat klaar om al je vragen te beantwoorden en is onmisbare schakel in ons bedrijf. Want aan haar hebben we te danken dat het administratief tip top in orde in is bij ErgoXS. Ze verwerkt onze orders, regelt het vervoer, zorgt ervoor dat alles op tijd de deur uit gaat en doet dit allemaal even netjes en secuur. En dan is ze ook nog vrolijk, enthousiast en een echte aanpakker.

dame met blond in een zwarte jumpsuit die een laptop vasthoudt
Marieke Rink

Marketeer

Marieke Rink is onze marketeer. Want je kunt nog zulke mooie producten maken: als niemand dat weet, schiet je er weinig mee op. Al onze uitingen lopen daarom via haar. Marieke is direct, weet wat ze wil én wat ze met ErgoXS wil. Zo werkt ze er elke dag met hart en ziel aan om van ErgoXS een consistent merk te maken.

heer met blond haar en lichtblauwe blouse kijkt de camera in

Mark Nauta is onze CEO. In 2012 is hij gestart bij ErgoXS. In 2015 nam hij het bedrijf over van zijn vader. Sindsdien werkt hij meer aan het bedrijf, dan in het bedrijf. Dat zijn personeel blij en tevreden is, dat vindt hij het belangrijkst.

Maatwerk nodig?

Nét iets anders nodig dan wat wij in ons standaard assortiment hebben? Wij denken graag mee!