Het assortiment verrijdbare tv standaards van ErgoXS is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van onder andere scholen, kantoren, beurshallen en ziekenhuizen die streven naar flexibiliteit en mobiliteit in hun audiovisuele opstellingen. Bekijk ons assortiment professionele verrijdbare tv standaards!

Maatwerk nodig?

Nét iets anders nodig dan wat wij in ons standaard assortiment hebben? Wij denken graag mee!

De voordelen van een verrijdbare tv standaard voor jouw bedrijf

Een verrijdbare tv standaard is een handige oplossing voor het plaatsen van schermen op verschillende locaties. Het biedt verschillende voordelen:

  • Aanpasbaarheid: verander snel de opstelling voor vergaderingen, trainingen of presentaties;
  • Kostenbesparend: doordat je het scherm kunt verplaatsen, hoef je niet meer iedere ruimte te voorzien van een vaste tv;
  • Efficiënt ruimtegebruik: doordat het scherm niet op een vaste plek in de ruimte hangt, kun je de inrichting gemakkelijk aanpassen zonder grote verbouwingen;
  • Professionele uitstraling: door het strakke design ziet de trolley er professioneel uit;
  • Ergonomisch verantwoord: pas de hoogte en kijkhoek eenvoudig aan voor een optimale presentatie-ervaring. Zo krijg je geen last van lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde houding;
  • Veiligheid: ons assortiment biedt verschillende veiligheidsfuncties, zoals geïntegreerd kabelbeheer en een automatische stop bij botsing. Dit laatste geldt voor onze elektrische verrijdbare tv standaards.

 

Professionele verrijdbare tv standaards van ErgoXS

Bij het ontwerpen van onze producten hebben we de eindgebruiker als prioriteit: onze klanten bestaan voornamelijk uit bedrijven en instellingen, zoals scholen, ziekenhuizen en banken. Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek, wat garandeert dat elke tv statief voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Onze mobiele tv standaarden zijn uitgerust met extra grote, soepel lopende zwenkwielen, die zelfs de zwaarste touchscreens of flatscreens gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte verplaatsen. Drempels en oneffenheden vormen geen enkel probleem, wat zorgt voor een naadloze ervaring in elke werkomgeving.

 

De productlijnen van ErgoXS

Ons assortiment bevat verschillende typen liftsystemen uit de volgende productlijnen::

  • ErgoFrame: ontworpen voor zwaardere opties en biedt daarmee stevigheid en duurzaamheid voor intensief gebruik.
  • Flexline: voor wie op zoek is naar flexibiliteit gecombineerd met een stijlvol design.
  • Slimline: perfect voor situaties waar een subtiele, minimalistische uitstraling gewenst is, zonder in te leveren op functionaliteit.

Afhankelijk van het gekozen product, komen we deze zelfs gebruiksklaar bij jouw bedrijf afleveren. Voor modellen zoals de Steady, die eenvoudig zelf te monteren zijn, bieden we duidelijke instructies voor een vlotte installatie.

 

De benodigde hoogte van jullie nieuwe tv vloerstandaard op wielen

De hoogte van het product hangt af van de maximale grootte van het scherm wat er bevestigd moet worden. De bevestiging van het scherm zal altijd in het midden van het scherm gedaan worden voor optimale stevigheid en veiligheid. Het scherm kan dus boven het systeem uit komen afhankelijk of je een ErgoFrame, Slimline of Flexline systeem hebt.

 

Het draagvermogen van het professionele liftsysteem

Wij hebben producten in ons assortiment die schermen van uiteenlopende formaten kunnen dragen. Er zijn verrijdbare vloerstandaarden van ErgoFrame die een draagvermogen tot maximaal 70 kg hebben, maar we hebben ook systemen die tot een draagvermogen van 110 kg gaan. De Flexline liftsystemen kunnen afhankelijk van het model 50, 60, 85 of zelfs 90 kg dragen. Het draagvermogen van een Slimline liftsysteem kan maximaal 100 kg dragen. Dus wat voor scherm je ook hebt. ErgoXS heeft een systeem dat het gewicht kan dragen!

 

Hoogteverstellingen van het liftsysteem

Een tv statief op wielen van ErgoXS kan een flink eind de lucht in: maar liefst 60, 65 of 66 centimeter. En allemaal elektrisch, dus iedereen kan het met een simpele druk op de knop. De Flexline schermen zijn op een vaste hoogte, geheel naar eigen wens, vast te zetten. Het is niet mogelijk om dit tijdens het gebruik aan te passen.

 

Extra accessoires voor efficiëntie

Elke tv trolley op wielen kan worden uitgerust met diverse accessoires die het werken met onze liftsystemen nog eenvoudiger en aangenamer maken. Zo is een camerahouder een ideale toevoeging die videoconferenties of het opnemen van presentaties vergemakkelijkt. Daarnaast biedt de laptopplank een handige en toegankelijke plek voor uw laptop of andere noodzakelijke apparatuur tijdens presentaties. Tot slot zorgt een geïntegreerde stekkerdoos voor een opgeruimde werkomgeving, met nette kabelbeheer en gemakkelijke toegang tot stroomvoorziening.

 

Offerte op maat voor verrijdbare tv standaards voor jouw bedrijf

Twijfel je over welk product het meest geschikt is voor jouw situatie? Neem gerust contact op met onze experts voor gepersonaliseerd advies over onze verrijdbare tv standaards.