Bestel je een TV vloerstandaard bij ErgoXS? Dan ben je verzekerd van een goed staaltje vakmanschap en innovatie. Ze worden namelijk speciaal ontworpen voor perfect gebruik in kantoren, scholen, conferentiecentra en meer. Bekijk ons assortiment en vraag direct een offerte op maat aan voor jouw nieuwe TV vloerstandaard.

Maatwerk nodig?

Nét iets anders nodig dan wat wij in ons standaard assortiment hebben? Wij denken graag mee!

De voordelen van een TV vloerstandaard voor jouw bedrijf

Een TV vloerstandaard brengt verschillende voordelen met zich mee, waardoor je ze vaak terugziet in professionele settings. Hieronder vind je enkele voordelen:

 

  • Stabiliteit en veiligheid: we zetten de vloerstandaarden goed vast zodat ze niet kunnen omvallen.
  • Professionele uitstraling: het design van ErgoXS is strak en stijlvol.
  • In hoogte verstelbaar: op deze manier kun je een presentatie geven voor zowel zittende als staande groepen en de monitor op de juiste kijkhoogte instellen.
  • Ruimtebesparend: onze professionele statieven kun je voorzien van een ingebouwd kabelbeheersysteem en planken voor bijvoorbeeld een toetsenbord of camera. 
  • Duurzaam: doordat het statief vast staat, slijt het product minder snel. Op deze manier hoef je minder vaak je TV vloerstandaard te vervangen.

Wil je een vloerstandaard kopen voor jullie TV scherm of monitor? Hier moet je op letten!

Ben je van plan om een vloerstandaard voor je monitor te bestellen? Houd dan rekening met onderstaande punten:

  • Het gewicht van je scherm: afhankelijk van het gewicht dien je voor een bepaald materiaal te kiezen. Zo is bij ErgoXS de ErgoFrame Master Supreme geschikt voor zwaardere schermen. Heb je een lichter scherm, tot 90 kilo? Dan is de Flexline Lean Lite geschikt voor jou! 
  • De grootte van het scherm: bij ErgoXS hebben we een liftsysteem voor beeldschermen tot 95 inch. Zo is er dus altijd een product geschikt voor jullie monitor.
  • Extra functionaliteiten: wil je bijvoorbeeld ook extra plek voor een laptop, toetsenbord of camera? 

 

Waarom kiezen voor een professionele vloeroplossing van ErgoXS?

Bij het ontwerpen van onze producten, houden we bij ErgoXS altijd de eindgebruiker als prioriteit. Onze liftsystemen worden vooral gekocht door bedrijven en instellingen, zoals scholen, ziekenhuizen en banken. Alles produceren we in onze eigen fabriek, waar we werken met strenge kwaliteitsnormen en we dus kunnen garanderen dat jullie product naar behoren werkt.

 

Wie een touch- of flatscreen op een veilige en solide manier vrij in de ruimte wil plaatsen, komt uit bij de vloeroplossingen binnen ons ErgoFrame en Flexline assortiment. Van grote tot kleinere schermen, los op de vloer, deels aan de wand of ingeklemd tussen vloer en plafond: we hebben het allemaal in huis. Onze vloerstandaarden voor jullie monitor staan als een huis! Want al zijn de vloerplaten nog zo klein, het materiaal is ijzersterk en het liftsysteem dat je erop bevestigt kan geen kant meer op.

 

We hebben deze liftsystemen zowel elektrisch als handmatig verstelbaar, met en zonder afsluitbare klep, waarmee je voorkomt dat er vreemde handen bij de apparatuur kunnen komen. Daarnaast worden de producten geleverd met afstandsbediening zodat je de hoogte van het liftsysteem ook op afstand kunt verstellen, en nog veel meer! Veilig, compleet en gemakkelijk. Daar staan we voor bij ErgoXS!

 

Vraag een offerte op maat aan voor jullie TV vloerstandaard

Bij ErgoXS ben je verzekerd van topkwaliteit en uitstekende service. Ben je er nog niet over uit welke oplossing het meest geschikt is voor jullie situatie? Naast staande liftsystemen kunnen we ook een volledige offerte op maat maken voor onder andere schermen aan de wand, op wielen of aan het plafond. 

 

Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten helpen je graag met het uitzoeken van jullie nieuwe TV vloerstandaard.